Название: FoodLife Издательство: FoodLife Год: 2016 Номер: 2 Страниц: 44 Язык: английский Формат: PDF Размер: 72,58 МБ
FoodLife - журнал исследователь в пищевом мире. Он всегда ищет новинки кулинарии, рецепты, новые методы подхода к приготовлению пищи. В журнале всегда проводятся разного рода викторины и конкурсы и все это вместе взятое публикуется на красочных страницах для хозяек кулинарок.
IN PRAISE OF PASTA Melissa and Robert Willingham of Chiesa pay reverence to Italian classics in their church-turned-restaurant. IMLADRIS FARMS Imladris Farm’s new Smoked Ketchup highlights regional collaboration. BILTMORE: FIELD-TO-TABLE AT ITS BEST Biltmore’s Public Relations Manager, Marissa Jamison, discusses the estate’s extensive farm & agricultural programs. DON’T KNOW BEANS? Slow Food Asheville offers heirloom bean giveaway. HEIRLOOM TOMATOES TASTE LIKE HOME Heirloom variety tomatoes conjure nostalgic memories for many.